ビール味見 Beer Tasting@Cafe Frape

2012.05.13 Sunday   17:28~19:00 13℃


*Alpkönig Gold 5.1% - Memminger Brauerei
Style: Dortmunder/Helles
d0047851_9292524.jpg

d0047851_9295190.jpg



*おばあちゃんのスープ Omasoep&ラッテ
ビーフブイヨンベースのコンソメにポロネギや人参のなどの野菜
ビスキュイラスク(焼き麩のようなもの)をうかべて
d0047851_9324628.jpg




*Oude Kriek - Hanssens Artisanaal
ランビックビール特有の梅干しのような香りと酸味
d0047851_9335578.jpg




*Alvinne Mano Negra 10% - Picobrouwerij Alvinne
Style: Imperial Stout濃いコーヒーのような
d0047851_935218.jpg

d0047851_9351980.jpg

MORPHEUS GIST
Brouwerij Alvinne maakt gebruik van een eigen huisgist: Morpheusgist. Marc De Keukeleire plukte een gistcultuur uit de natuur (Auvergne - Frankrijk) en selecteerde, isoleerde en cultiveerde met monnikengeduld tot hij een gewenste gistcultuur bekwam. Hij gaf deze de naam Morpheusgist. Het is een cultuur van 2 biergisten (saccharomyces cerevisae) en melkzuurbacterieën (Lactobacillus).
[PR]
名前
URL
画像認証
削除用パスワード

※このブログはコメント承認制を適用しています。ブログの持ち主が承認するまでコメントは表示されません。

by moulegai | 2012-05-13 17:28 | 外食 cafe restaurant | Comments(0)

何だろう?・・・・・・ copyright protected


by moulegai
カレンダー
S M T W T F S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31