チーズクラッカー Cheese Crackers


d0047851_1558241.jpg


d0047851_15511760.jpg


d0047851_15515420.jpg



ingredients:
cheese 160g ハードタイプチーズ
butter 160g バター
wholemeal 120g 全粒粉
all purpose flour 170g 小麦粉
black pepper  黒胡椒
yoghurt Tbs 3 ヨーグルト

method:
put all the ingredients in a food processor
use pulse to make the dough
let the dough rest in a cool place for 4~5 hours

roll out thin 2mm & cut out
bake in 160℃ oven for about 20 minutes until lightly browned
[PR]
名前
URL
画像認証
削除用パスワード

※このブログはコメント承認制を適用しています。ブログの持ち主が承認するまでコメントは表示されません。

by moulegai | 2011-03-07 11:03 | ボンボン bonbon | Comments(0)

何だろう?・・・・・・ copyright protected


by moulegai
カレンダー
S M T W T F S
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31