2007年 08月 21日
鶏の重石焼きタイム風味
鶏の骨を全部除きます、皮を脱がせるように
ちょっとこつがいりますが慣れたら簡単簡単
塩胡椒をしてフレッシュタイムの
小枝を中に詰めます
フライパンに油を薄く引き
後は重しをして焼くだけです
骨とくず野菜でスープをとります
それで季節の野菜を煮ます
皮付きポテトをスープで蒸したもの
これらを付け合わせとします
remove all the bones from the chicken
inside the chicken sprinkle some
salt and pepper and fresh thyme sprigs
to fill up the hole
put in a lightly oiled frying pan and
put heavy object on to press the chicken
equally all over and pan grill
from the removed chicken carcass
and left over vegetables make bouillon
as an accompaniment to the chicken
steam potatoes over this bouillon
in this bouillon cook some vegetables
新玉葱、茴香フェンネル、キュウリ、トマトの生サラダ
fresh onion thinly sliced, fennel bulb, cucumber and tomato salad