中華でお祝い Celebrate It with Chinese Food


涼拌三絲(リャンパンサンスー) Hors-d'œuvre
d0047851_922157.jpg


d0047851_9214974.jpg
お茶が一番合う、鉄観音茶
I find Tieguanyin tea is the best accompaniment to the meal.


d0047851_9225975.jpg
からし菜と豆腐、塩卵スープ
mustard green, tofu, salted egg soup


d0047851_9241025.jpg
ドウチ蒸し牡蠣
steamed oysters with daoshi black beans


d0047851_923139.jpg
豆腐の海老餡詰め、干し貝柱ソースを添えて
sauteed tofu with shrimp & meat filling,
with fragrant dried scallop sauce


d0047851_924163.jpg
手前 front
中華ベーコンと野菜(アスパラガス、さやえんどう、セロリ)ショウガ炒め
Chinese bacon and veggies(asparagus, mange tout, celery ) sauteed with ginger

後方back
玉子豆腐とエノキの炒めもの
tofu & Enoki(fungus) saute


d0047851_9244721.jpg
手前 front
三枚肉の酢豚風
sweet & sour pork belly

後方 back
空心菜の腐乳炒め
swamp spinach stir fried with Fuyu


d0047851_9265550.jpg
シェフのイタズラ心満載の揚げ胡麻団子、蓮の実餡入り
chef's naughty mind creation "fried sesame balls" with lotus seeds paste


d0047851_9253696.jpg
お店からのサービス、食後のデザート 新鮮なパイナップル&オレンジ
compliment of the house, dessert fresh pineapple & orange
[PR]
名前
URL
画像認証
削除用パスワード

※このブログはコメント承認制を適用しています。ブログの持ち主が承認するまでコメントは表示されません。

by moulegai | 2009-04-22 19:55 | 外食 cafe restaurant | Comments(0)

何だろう?・・・・・・ copyright protected


by moulegai
カレンダー
S M T W T F S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30