結婚式みたいだって They say that it is for a Wedding


Chinese great dinner starting with a whole roasted suckling pig
The art of eating this is the crispy skin lightly dipped in Hoisin sauce.
d0047851_2237149.jpg

d0047851_22364673.jpg

Have you ever had a real shark fin soup?
d0047851_22371566.jpg

Panko coated fresh shrimp pate balls, served here piping hot and savoury inside
and crispy outside.
d0047851_22373386.jpg

d0047851_22375791.jpg

fresh scallop and green asparagus saute
d0047851_223812100.jpg

braised Dongu mushroom served on the bed of blanched Shanghai paksoy and lettuce
d0047851_22382796.jpg

steamed king prawn with plenty of chopped garlic
d0047851_22385292.jpg

braised Ganbei(dried scallop)
d0047851_22421043.jpg

d0047851_2239216.jpg

Beepa Duck
d0047851_22394375.jpg

shrimp siumai in the Brussels sprout
d0047851_2246890.jpg

steamed turbot
d0047851_22401632.jpg

sesame balls filled with sweet lotus paste
d0047851_22465781.jpg

[PR]
Commented by Ciao ! at 2010-09-06 14:43 x
Moulegaiさん,おひさしぶりです・・・

美しい写真を眺めに・・・ というより美味しいお料理を眺めに
時間をさかのぼっています

この中華は・・まさに「華」ですね~
そこが祖国でなく「彼の地」ということが
気持ちの深みを添えて
美味しい料理に,美しい写真に,感じ入りますね

代わる代わる登場する「和」や「伊太利」も
同じように感じています。


Commented by moulegai at 2010-09-07 08:06
***Ciao !さん
そうそうこれはこちら現地の商店街の人達が私のブログにある中華の新年の晩餐をみて自分たちもそのような中華が食べたいというので特別に中華レストランに頼んでつくってもらったものなんです。
美味しいものは万国共通ですね。
名前
URL
画像認証
削除用パスワード

※このブログはコメント承認制を適用しています。ブログの持ち主が承認するまでコメントは表示されません。

by moulegai | 2009-05-02 19:30 | 外食 cafe restaurant | Comments(2)

何だろう?・・・・・・ copyright protected


by moulegai
カレンダー
S M T W T F S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30