2009年 09月 13日 ( 1 )



d0047851_722504.jpg


ギャラリーのブランチに正式に来た人達26、
ロシア人とハンガリー人の五重奏を奏でてくれた人達6人
合計32人分のブランチメニューを作った
d0047851_7234345.jpg

10 years old Madeira for the soup
Parmesan cheese for the pasta
d0047851_72451100.jpg

home made jam & confiture, syrup lined up on the table
d0047851_7273922.jpg

今回は中国人のお友達に助っ人を頼んだ、絶対こっちの白人さんより早いし気がつく
This time I've got an assistant. She is very efficient.
d0047851_731334.jpg



メニュー 日曜日アートブランチ menu 6211 KunstKwartier Brunch

*大地の黄金色野菜コンソメ
earthy golden yellow vegetable consomme

*歯に楽しい蝦とセロリのサラダ
tooth pleasure prawn & celery salad

*ポルペッタ野菜トマトソースパスタ
pasta with polpette & veggies tomato sauce

*メインコース main
•ピーマンのクスクスとチーズ詰め、トマトソース煮
couscous & cheese stuffed sweet green pepper, stewed in tomato sauce
•莢隠元のベーコン巻き、オリーブオイル焼き
green beans wrapped in bacon, saute in olive oil
・野鴨の甜麺醤ソテー
wild duck saute with Tianmianjian sauce
・猪のシンプル黒こしょう&ゲランド塩ソテー
wild boar simply saute with freshly milled black pepper and Guerande salt
・トマトジェリー tomato jelly

*デザートdessert
・抹茶&ブルーベリー蜂蜜マドレーヌ green tea & blue berry honey madeleines
・梨&林檎のポンチlocally grown apples & pears marinated in white wine and honey
・クリーミィーなトルコヨーグルト蜂蜜かけ(歴史博物館内にある養蜂場で取れたもの)
creamy Turkish yoghurt honey poured(collected from the beehives located in the garden of Natural History Museum)
・水瓜スイカ water melon

*飲み物 beverages
・ティー tea
・コーヒー coffee
・オレンジジュース(搾りたてタイプ)orange juice(freshly squeezed type)
一応シャンペンもグラス一杯だされたようなa bit of Champagne was there too, oh gosh!
[PR]
by moulegai | 2009-09-13 11:30 | かたち  forma | Comments(0)

何だろう?・・・・・・ copyright protected


by moulegai
カレンダー
S M T W T F S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30