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マスタードスープ

写真はあとで載せます。

レシピ
材料 10人分
1.パター  30g
2.小麦粉  45g
3.エシャロット  2個
4.ニンニク  1かけ
5.植物油    大さじ2杯
6.チキンか魚ブイヨン  1と1/4リットル
7.サフラン   6mg(無くても良い)
8.生クリーム   125cc 
9.マスタード粗挽きと普通のものそれぞれ75g
10.白ワイン   250cc
調理方法
1. パターと小麦粉でルーを作ります。
2. シャロットとニンニクを炒めてそこへブイヨンを注ぎます。
3. サフランを加えます。
4. 生クリーム、マスタードと白ワインを加え、30分ほどコトコトと煮ます。
5. ルーでとろみをつけます。
6. 泡立て器などをつかいスープを撹拌します。
7. 浮き実などにシュリンプソテー、鮭、ウナギ(あのオランダの薫製ウナギ)とし
チャイブ(シブレット)とりんごをかざります。




original website
Licht gebonden Mosterd soep met saffraan
Ingrediënten:10 personen
30 gr boter
45 gr bloem
2 sjalotjes
1 teentje knoflook
25 cc zonnebloemolie
1 1/4 liter kip of vis bouillon
6 mg saffraan
125 cc room
75 gr fijne franse mosterd
75 gr moutarde de meaux
250 cc droge witte wijn.

Bereidingswijze:
Van boter en bloem een roux maken
Sjalotjes en knoflook fijnsnijden, aanzweten in wat olie en de bouillon erop gieten.
Saffraan toevoegen en even laten trekken
De room mosterd en de witte wijn toevoegen, dit nog een half uurtje laten treken.
Afbinden met de roux
Voor het serveren van de soep met de staafmixer nog even lucht in de massa brengen.
Serveren met gebakken scampi's, stukjes zalm, paling en wat bieslook en blokjes appel.
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by moulegai | 2007-07-10 13:32 | Trackback | Comments(0)