2009年 04月 22日
中華でお祝い Celebrate It with Chinese Food
涼拌三絲(リャンパンサンスー) Hors-d'œuvre
お茶が一番合う、鉄観音茶
I find Tieguanyin tea is the best accompaniment to the meal.
からし菜と豆腐、塩卵スープ
mustard green, tofu, salted egg soup
ドウチ蒸し牡蠣
steamed oysters with daoshi black beans
豆腐の海老餡詰め、干し貝柱ソースを添えて
sauteed tofu with shrimp & meat filling,
with fragrant dried scallop sauce
手前 front
中華ベーコンと野菜(アスパラガス、さやえんどう、セロリ)ショウガ炒め
Chinese bacon and veggies(asparagus, mange tout, celery ) sauteed with ginger
後方back
玉子豆腐とエノキの炒めもの
tofu & Enoki(fungus) saute
手前 front
三枚肉の酢豚風
sweet & sour pork belly
後方 back
空心菜の腐乳炒め
swamp spinach stir fried with Fuyu
シェフのイタズラ心満載の揚げ胡麻団子、蓮の実餡入り
chef's naughty mind creation "fried sesame balls" with lotus seeds paste
お店からのサービス、食後のデザート 新鮮なパイナップル&オレンジ
compliment of the house, dessert fresh pineapple & orange