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塩漬けバラ肉&スモークソーセージ、キャベツ&ポロネギのポイル、ドイツライ麦パン
boiled salt cured porkbelly&smoked sausage, cabbage & leek and German rye bread
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キャベツサラダ
cabbage salad
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エスプレッソとオレンジリキュール、アーモンド菓子
espresso and orange liqueur, almond sweets
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by moulegai | 2007-11-28 21:21 | Trackback | Comments(0)

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フォアグラはやはりレバーであるから筋がある、それを先ず取り除く
その際レバーがバラバラに崩れるが気にしない、この方が味がしみやすい
塩胡椒をして、コニャックと白ポートワインを注いでマリネする
今冷蔵庫の中で静かに味がしみていっていることと思う
明日、オーブンでバンマリー(湯煎)75℃で35分間、55℃で10分焼くことになる
Foie gras is after all liver, so remove the most visible vein at first.
The foie gras might get broken into pieces, but do not mind it,
this way get marinated better.
Season with salt & pepper and white port wine & Cognac, and marinate the foie fras at least 4 hours in cool place.
Place the terrine in oven au bain marie 75℃ 35 minutes, and then 55℃ 10 minutes.
by moulegai | 2007-11-28 02:22 | ジビエ gibier | Trackback | Comments(0)