人気ブログランキング |

あの中華レストランで28日の旧端午にそなえて粽ちまき作り
Rice Dumpling Making for Duanwu Festival at that Chinese restaurant
二種類の粽 2 kinds of dumplings
塩味:黄豆とポーク入り one with savoury yellow bean and pork filling
甘味:小豆あん入り the other is with sweet red bean filling
d0047851_72829100.jpg

d0047851_7285229.jpg

d0047851_7292853.jpg

大きな釜で茹で上げられる粽、もう二時間ほど茹でている
dumplings being boiled in a huge pan for more than 2 hours
d0047851_7321358.jpg

d0047851_7322848.jpg

お店の女将さんマトロンがすすめてくれる粽
d0047851_7402146.jpg

中華のおいしさはやはりこの素早さと火力
the taste of good Chinese stir fry is this high calorie burner and the swift skilled cook
d0047851_7403953.jpg

北京ダックが並ぶかわいさ
cute roasted duck hanging to cool
d0047851_7405946.jpg


私のためにわざわざ昼飯を作ってくれたパトロンシェフ
the chef made lunch for me
d0047851_7411677.jpg

アイスティー&ローストポークご飯
ice tea & crispy skin roasted pork rice
d0047851_7413460.jpg

by moulegai | 2009-05-24 13:38 | かたち  forma | Trackback | Comments(0)